Trainingen voor iedereen

SPEAR Defense: Personal Defense Readiness

Kennis is macht. Je krijgt veel informatie over hoe escalaties verlopen, wat er gebeurt in je lichaam, hoe je sneller kunt reageren, wat de invloed is van angst op de reactie, hoe belangrijk je mindset is en nog veel meer. Een must voor iedereen, toegankelijk voor iedereen.

Personal Defense Readiness training voor 'mensen zoals jij en ik'. De zogenaamde burgervariant van het SPEAR systeem. Veelal dezelfde drills als bij de professionele variant, alleen het verhaal is net even anders. We geven regelmatig seminars met uiteenlopende onderwerpen, allemaal gebaseerd op realiteit. Beveiligingscamera's en ervaringsdeskundigen (degene die wel eens iets hebben meegemaakt, jijzelf, je kind, je oma, broer, etc.) zijn onze referentie.

Onder SPEAR Defense valt ook het programma Be Your Own Bodyguard, een 1-daagse training voor eindgebruikers de regelmatig wordt gegeven over de hele wereld.

Check deze pagina voor meer informatie over SPEAR

Training Personal Defense Readiness

Doelgroep

Personen die met agressie, intimidatie en geweld te maken hebben.

Werkveld

Elk werkveld.

Locatie

Incompany of locatie Bureau Bewuste Veiligheid in Naaldwijk.

Aantal Personen

Maximaal 12 (of in overleg).

Duur

In overleg.

Acteur

Bij deze training kan een co-trainer / acteur worden ingezet.

Kosten

De kosten worden op offertebasis berekend na een vrijblijvend intakegesprek.

Vooropleiding

Geen vooropleiding nodig. Deze training kan ook als verdieping van kennis en kunde worden ingezet.

Veel gestelde vragen
Ik heb al eens zelfverdediging/vechtsport gedaan, wat maakt dit dan anders?

Onze ervaring is dat er bij de meeste zelfverdedigingtrainingen en vechtsporten veelal alleen technieken worden getraind. Natuurlijk is dat leuk en gaaf, maar kan je het altijd gebruiken als er echt iets aan de hand is? Ook is er "op de mat" respect voor elkaar en tijdens een "echte escalatie" is respect voor elkaar ver te zoeken. 

Human Weapon trainingen zijn zoveel meer. Wat als je de kennis in huis hebt over hoe een aanvaller doet en denkt? Wat als jij je bewust wordt van je eigen handelen om jezelf dagelijks veiliger te maken? Wat doet houding en lichaamstaal met een aanvaller? Wat als je een mindset kan op bouwen die je klaar maakt voor een fysieke escalatie? Wat als je fysieke training aansluit bij hoe je van nature reageert op agressie en geweld? Tijdens de Human Weapon trainingen gaan we hiermee aan de slag. 

Hoe kan ik me opgeven voor een Human Weapon Seminar of Training?

Laat je gegevens bij ons achter dan houden we je op de hoogte van de eerst volgende Human Weapon Seminar of Training. Heb je vragen? Dan kan je natuurlijk ook contact met ons opnemen, we beantwoorden graag al je vragen.