De wereld veiliger maken

Bij Bureau Bewuste Veiligheid werken mensen die net dat beetje meer hebben. Naast enorm veel kennis, hebben ze passie voor hun vak. Wij willen graag de wereld een stukje veiliger maken. Ons team van gemotiveerde en kundige trainers en trainingsacteurs werkt met plezier voor opdrachtgevers in Nederland en het buitenland.

Professionals met Passie!

Onze dagelijkse team bestaat uit professionals uit diverse werkvelden die passie hebben voor de deelnemers en de trainingen die ze geven!

De dagelijkse leiding is in handen van  (mede)eigenaar Arjan Ruinard. Arjan is naast ondernemer, coach, trainer ook lid van het Mobile Training Team (MTT) van Tony Blauer. Hij geeft regelmatig trainersopleidingen voor de SPEAR Pro en SPEAR Defense (professionals en 'burgers') divisies en is daardoor regelmatig in het buitenland te vinden.

Bureau Bewuste Veiligheid werkt nauw samen met een aantal trainers, coaches en acteurs die hun eigen expertise hebben in een specifiek werkveld.

Ieder zijn eigen kwaliteit

Iedere trainer / acteur heeft zijn eigen kwaliteiten en we zullen met de klant onderzoeken welke trainer of acteur het beste past bij de training en de klant. Ons team heeft als insteek: hoog kwalitatieve, prettig te volgen trainingen geven die direct toepasbaar zijn (praktijkgericht).

Wij zijn CRKBO gecertificeerd (Centraal Register Kort Beroepsonderwijs)
Daarnaast zijn sommige trainingen die wij geven SKJ geaccrediteerd.