(BOKS) Coaching

BOKScoaching© is ons model waarmee we vechtsport(elementen) methodisch inzetten als leerinterventie in begeleiding en behandeling.Het is toepasbaar in training, coaching en therapie. Ons doel is jou te raken zonder je te kwetsen.

Het model is een afgeleide van het model van Fred Korthagen. Wat veel word gebruikt in onderwijs- en social work opleidingen.  Onze coaches helpen je een spiegel voor te houden, je doelen te bereiken en je (sneller) te ontwikkelen. Goede coaching leidt tot verandering (lifestyle of denkwijzen) en heeft resultaat.

Wij werken samen met een aantal coaches met hun eigen specialismen onder de naam Ruinard Coaching.

Wij coachen Mannen, Vrouwen, Jeugd en kids. Eigenlijk coachen we iedereen, die zich wil laten coachen, beter wil worden, zichzelf wil verrijken.

Ruinard Coaching Website Banner
We coachen op de volgende vlakken:
  • Zelfvertrouwen verbeteren
  • Bewustzijn vergroten
  • Snel tot de kern van een probleem komen
  • Angst management (fear management), denk aan o.a. aan hulp bij grenzen aangeven (geweld, beslissingen etc.), hulp bij 'bevriezen' (fight, flight, freeze)  en het verbeteren van bijvoorbeeld sportprestaties
  • Coaching bij pesten, intimidatie en verbaal en lichamelijk geweld
  • Zelfverdediging
  • Persoonlijke of Professionele veiligheid

De manier waarop we coachen is down to earth. Geen zweverig gedoe maar een eerlijk verhaal. To the point.
Uitzoeken waar het om draait en wat het knelpunt is. Als coaching nieuw voor je is, begrijpen we heel goed dat je wellicht twijfelt. Dat is begrijpelijk. Je gaat immers vaak persoonlijke onderwerpen vertellen. Er dient dus vertrouwen te zijn. Belangrijk is dat je een goed gevoel hebt bij een coach. De stijl van coaching. Is coaching echt wat voor jij? Kan een coach van Ruinard Coaching je helpen? Die vraag helpen we je graag beantwoorden en daarom gaan we graag een vrijblijvend gesprek met je aan. We zijn ook eerlijk als we je niet kunnen helpen en gaan geen traject met je aan als we denken dat je een andere vorm van hulp of coaching nodig hebt.

De coaches van Ruinard Coaching hebben veel levenservaring en jarenlange coaching ervaring. Wij zijn option facilitators die helpen om je mogelijkheden te laten zien waarmee je verder kunt. De coaches gaan regelmatig naar trainingen, volgen opleidingen en worden regelmatig bijgespijkerd. Zijn we daarom geschikt om jou te coachen? Geen idee, dat ligt helemaal aan de hulpvraag. Het beste kun je gewoon contact met ons opnemen en een vrijblijvend gesprek met ons aangaan. Kijken hoe dat voelt. We bespreken dan wat jij verwacht en wat je van ons kunt verwachten en we maken duidelijke afspraken.

Drink een kopje koffie of thee met een van onze coaches en wellicht kunnen wij je helpen om een stap vooruit te doen.

 COACHING  HELPT JE OM OPTIES TE ZIEN IN EEN, VOOR JOU, MOEILIJKE SITUATIE. WE ZIJN OPTION FACILITATORS.